Totaalrenovatie
die jouw huis tot leven brengt!

Wij zijn een gespecialiseerd renovatiebedrijf dat zich toelegt op het volledig transformeren van jouw woning.Contacteer Ons
Totaalrenovatie

Wij zijn een gespecialiseerd renovatiebedrijf dat zich toelegt op het volledig transformeren van jouw woning. Of het nu gaat om een oudere woning die een modernisering nodig heeft of een nieuwere woning die een update vereist, wij staan klaar om jouw renovatieproject tot een succes te maken.

Renovations

Totaalrenovatie

Ons ervaren team van vakmensen staat garant voor hoogwaardig vakmanschap en we gebruiken enkel kwaliteitsmaterialen om ervoor te zorgen dat jouw woning er niet alleen mooi uitziet, maar ook duurzaam en functioneel is. Vanaf de eerste kennismaking tot de oplevering van het project, begeleiden we je stap voor stap om ervoor te zorgen dat al je wensen worden gerealiseerd. We luisteren naar jouw ideeën, geven advies op maat en zorgen voor een transparante communicatie gedurende het hele proces.

Andere diensten

Badkamer renovaties

Transformeer je badkamer met BouwMeesters! Wij zijn gespecialiseerd in prachtige badkamerrenovaties die aan al je wensen voldoen. Van ontwerp tot installatie, ons toegewijde team zorgt voor perfectie in elk detail. We gebruiken hoogwaardige materialen en moderne technieken om duurzame oplossingen te bieden die de ruimte optimaal benutten.

Totaalrenovatie – veelgestelde vragen

Wat is een totaalrenovatie?

Een totaalrenovatie omvat het volledig renoveren van je woning van a tot z. Dit kan betrekking hebben op elke ruimte, van de keuken tot de badkamer en van de woonkamer tot de slaapkamers. Ook de buitenkant van je woning kan meegenomen worden. Een totaalrenovatie biedt diverse voordelen, zoals kostenbesparing ten opzichte van nieuwbouw, verhoogde woningwaarde, verbeterde uitstraling en vaak een efficiënter en sneller renovatieproces.

Wat kost een totaalrenovatie?

De kosten van een totaalrenovatie hangen af van de omvang van de werken, de gekozen materialen en de staat van de huidige woning. Voor een gemiddelde totaalrenovatie kun je rekenen op een startprijs van € 20.000, maar dit kan oplopen tot € 100.000 of meer voor een uitgebreide renovatie met luxe materialen en uitgebreide aanpassingen. BouwMeesters biedt altijd een vrijblijvende offerte op maat, zodat je precies weet wat de renovatie van jouw woning zal kosten.

Hoelang duurt een totaalrenovatie?

De duur van een totaalrenovatie varieert sterk afhankelijk van de omvang van de werken. Kleine renovaties kunnen enkele weken duren, terwijl uitgebreide renovaties van een volledige woning tot een jaar in beslag kunnen nemen. Factoren zoals de benodigde vergunningen en de planning van de werkzaamheden spelen hierbij een grote rol. BouwMeesters zorgt voor een efficiënte en professionele uitvoering om de overlast tot een minimum te beperken. Daarbovenop zijn wij jouw vaste aanspreekpunt voor opvolging tot de uiteindelijke oplevering.

Is er een premie voor totaalrenovatie?

Ja, voor totaalrenovaties zijn vaak verschillende premies en financiële tegemoetkomingen beschikbaar. Deze kunnen helpen om de kosten te verlagen. BouwMeesters adviseert je graag over de beschikbare premies en helpt je bij de aanvraag ervan.

Wat zijn de stappen bij een totaalrenovatie?

Bij een totaalrenovatie doorloop je meestal de volgende stappen:

  1. Analyse van de woning: Een bouwkundige check om te bepalen wat er gerenoveerd moet worden.
  2. Ontwerp: Opstellen van een ontwerp dat voldoet aan je wensen en de wetgeving.
  3. Planning: Een gedetailleerde planning om de werken efficiënt te laten verlopen.
  4. Administratie: Regelen van alle benodigde vergunningen en offertes.
  5. Budget: Vaststellen van het budget en het vastleggen van afspraken met de aannemer.
  6. Renovatiewerken uitvoeren: Starten van de daadwerkelijke renovatiewerken.
  7. Opvolging: Wij volgen de planning strikt op en houden steeds rekening met het vooropgestelde budget.
  8. Oplevering: Aan het einde komen we samen om het afgeleverde project te bekijken.

Renoveren jullie zowel kleine als grote woningen? Bij BouwMeesters specialiseren we ons in zowel kleine als grote totaalrenovaties. Of je nu een compacte stadswoning of een ruime villa wilt renoveren, ons team van vakmensen staat klaar om jouw woning volledig te transformeren naar jouw wensen. Van efficiënte indelingen voor kleine ruimtes tot luxe afwerkingen voor grote woningen, wij realiseren het allemaal.


Waarom kiezen voor BouwMeesters voor jouw totaalrenovatie?

Kiezen voor BouwMeesters betekent kiezen voor een naadloze en hoogwaardige renovatie van jouw woning. Ons team van ervaren vakmensen gebruikt enkel kwaliteitsmaterialen en de nieuwste technieken om duurzame, functionele en esthetisch aantrekkelijke oplossingen te bieden. Wij hechten veel waarde aan de wensen en behoeften van onze klanten en werken nauw samen om hun visie werkelijkheid te laten worden. Onze transparante communicatie en betrouwbaar vakmanschap zorgen ervoor dat jouw renovatieproject soepel en binnen de afgesproken tijd en budget verloopt.

Hoe kan ik BouwMeesters contacteren?

Wil je de totaalrenovatie van je dromen realiseren? Neem contact met ons op door te mailen naar info@bouw-meesters.be of te bellen naar 0471761840. We bieden een gratis adviesgesprek aan huis aan om jouw wensen te bespreken en de mogelijkheden voor de renovatie van jouw woning door te nemen.

Contacteer ons

Meer vragen over renovaties? Stuur ons een berichtje en we laten zo snel mogelijk iets weten
info@bouw-meesters.be+32 471 76 18 40